maandag 30 augustus 2010

Bloemenkaartje

Hallo allemaal!!

Het is weer enige tijd geleden dat ik iets gepost heb dus dacht het wordt nu toch wel weer tijd om een kaartje met jullie te delen.
Toen mijn ouders op vakantie waren heb ik de cuttlebug van mijn moeder hier gehad en hievan gebruik kunnen maken zoals jullie aan dit kaartje kunnen zien.
Het scrappapier en het 3D plaatje is van Janneke Brinkman- Tsjebbes.

De bloem is afkomstig van 1 van de stansen van Crealies en deze heb ik versierd met strass-steentjes.

Ook wil ik heel graag met jullie delen dat ik afgelopen vrijdag op zaterdag met mijn ouders en hun hond ben gaan camperen met de camper bij hoeve de mertel in Biezenmortel te Brabant.
Dit is een schapenboerderij en hier kan je camperen bij de boer of gebruik maken van bed & breakfast. Ook zou je een ontbijt kunnen nuttigen als je er campeert en hiervan hebben wij gebruik gemaakt en al met al was dit zeer goed verzorgd!
Zaterdags ben ik  samen met mijn moeder naar de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen geweest in de Brabanthallen en mijn vader is toen met de hond iets gaan ondernemen. We hadden onze tijd goed omgekregen en heb veel leuke dingetjes gekocht.
Ik ben nu dus ook de trotse eigenaar van een double do XL,aangezien er een beursaanbieding was en ik deze al langere tijd wilde hebben kon ik deze natuurlijk niet aan mijn neus voorbij laten gaan!

maandag 16 augustus 2010

Greeting Farm

Hallo allemaal!

Ik ben de laatste tijd veel aan het werk,maar dat vind ik niet erg. De laatste tijd ben ik immers liever op mijn werk dan thuis....alhoewel ik moet blijven opletten dat ik niet teveel werk.
Dus moet er ook voor waken dat ik mijn rust pak.
Zo kwam ik vandaag thuis van mijn werk en was ik helemaal op! Was echt doodmoe, dus toen ben ik op de bank gaan liggen en heb 2 uurtjes geslapen...daarna me wat eten gemaakt en nu ben ik weer doodop,dus ga dan ook zometeen slapen.
Maar wil dit natuurlijk niet voordat ik eerst een kaartje met jullie heb kunnen delen.

Het idee is helemaal eigen creatie.
Het scrappapier is afkomstig van de vintage blokken van de Action.
Heb hierbij ook weer eens gebruik gemaakt van mijn link to link punches...wat ik toch steeds weer een leuk resultaat vind opleveren!
Ik heb een stempelafdrukje van the Greeting Farm ingekleurd met Coloursoft Derwent Kleurpotloden, en met de spica pennen glittereffecten aangebracht,maar dit is niet te zien op de foto.
Zoals je kan zien ook de kaart nog wat versiert met strass- steentjes, een knoopje vastgezet met scrappersflos, scrapbloemetjes, takjespons en brads.

zondag 8 augustus 2010

Hoera een meisje!

Hallo allemaal!

Een cliƫnt bij mij op het werk had me gevraagd of ik een geboortekaartje wilde maken voor zijn dochter die op korte termijn gaat bevallen en ik heb met veel plezier aan dit kaartje gewerkt.
Daarom wil ik hem even met jullie delen want morgen neem ik ze mee naar het werk.

Ik heb voor dit kaartje diverse verschillende scrapvellen gebruikt uit de vintageblokken die je bij de Action kunt krijgen. Ook heb ik gebruik gemaakt van de Nestabilities label nr 1 en Creatables. Omdat ik dit kaartje bij Melanie heb gemaakt heb ik gebruik kunnen maken van haar double do XL, dus dat is wel leuk omdat ik die zelf (nog) niet heb.
Het roze gehaakte bloemetje heb ik zelf gehaakt.Hierin nog een geponst bloemetje vastgezet met een brad.
En zoals je ziet een plaatje van Eline's Babies.



donderdag 5 augustus 2010

Borduurkaartje

Hallo allemaal

Ik wilde jullie even laten weten dat ik niet stil zit ondanks dat ik de laatste tijd niet zoveel post.
Ik ben iedere dag lekker creatief bezig en kaartjes aan het maken vanuit eigen inspiratie en probeer ook zonder sketch te werken.
Ondanks dat wil ik nu iets heel anders met jullie delen, omdat ik deze persoonlijk ook wel mooi vind geworden en wel mooier dan in het hobby-dols boekje Borduren als vanouds van Sjaak van Went.
Hiermee doel ik op de kleurencombinaties van het borduurgaren.



KIC Challenge #184 t/m #187

 Hallo allemaal! Vandaag wil ik weer even wat creaties met jullie delen die ik heb gemaakt voor het designteam van het Kaartjes Inspiratie C...